Persbericht

Persbericht

Persbericht Rotterdam, 8 juni 2022

THEATERGROEP HOOGVLIET SPEELT STERKER DOOR STRIJD

Muzikale belevenissen in een 55+ flat

Na een vliegende start in april, is Theatergroep Hoogvliet klaar om zich aan de wereld te presenteren. In tien bijeenkomsten improviseerde de splinternieuwe groep een heuse voorstelling bij elkaar met een lach, een traan, een goed verhaal én muziek.

Op maandag 20 juni spelen ze in de Theaterzaal van ART Studio Hoogvliet. De voorstelling begint om half acht en duurt ongeveer drie kwartier. Reserveren kan per mail of telefonisch. Er is geen vaste kaartprijs; bezoekers bepalen zelf wat ze willen en kunnen betalen. Op die manier is de voorstelling voor iedereen toegankelijk.

Theatergroep Hoogvliet is een inclusieve amateurtheatergroep. Dat betekent dat iedereen die dat wil, mee mag doen.

Maar liefst acht amateurspelers spelen uit wat er zoal kan gebeuren in de recreatieruimte van een 55+ flat: De bewoners hebben een drukke dag, want er is een nieuwe bewoonster én de lokale volkszanger komt optreden. Wat dat allemaal teweeg brengt, zie je op 20 juni.

Het is een verhaal met een lach en een traan. De toon is lichtvoetig en humoristisch, maar er zijn zeker ook genoeg aanknopingspunten voor een goed gesprek na afloop in de foyer!

Praktische informatie:

Datum: maandag 20 juni
Tijd: 19.30u – 20.30u

Locatie: ART Studio Hoogvliet, Kolbleistraat 32, 3192 BE Hoogvliet

Reserveren: info@tghoogvliet.nl / 06-20738921

Meer informatie: tghoogvliet.nl

Theatergroep Hoogvliet wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet, Cultuurbuur, ART Studio, DOCK Hoogvliet en Schaap op de Noordpool.

 

Download hier de volledige tekst:

Persbericht- TG Hoogvliet speelt Sterker door Strijd